Geen producten (0)

Voorwaarden

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden van Mariansportwear

BESTELLING/OPDRACHT
U krijgt een orderbevestiging nadat u een bestelling/opdracht heeft geplaatst. Hierin staat vermeld het te betalen factuurbedrag, de verzendkosten en het bestelnummer dit is ook uw betalingskenmerk.
Hebt u vragen dan kunt u, liefst per e-mail; info@mariansportwear.nl, contact opnemen. U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord op uw vragen.

Na deze orderbevestiging blijft uw bestelling 8 dagen voor u gereserveerd, is de betaling dan nog niet binnen dan kunnen wij het niet langer voor u bewaren en verkopen het als er een ander om vraagt (als het toevallig de laatste in de maat is )en heeft u niet gereageerd op een herinneringsmail dan vervalt uw reservering.

LEVERTIJD
We versturen uw bestelling binnen 48 uur nadat uw betaling bijgeschreven is. Wanneer we om redenen niet binnen 2 dagen kunnen leveren, ontvangt u hiervan bericht.

VERZENDEN
Uw bestelling/opdracht wordt pas gemaakt als we uw betaling ontvangen hebben. Onze bestellingen worden via Post.NLpost verzorgd door heel Nederland. Wij zijn niet verantwoordelijk indien uw bestelling niet door Post.NL wordt bezorgd.

Indien gewenst en op afspraak kunt u uw bestelling/opdracht ook ophalen. Uw bestelling/opdracht wordt in een doos of envelop voor verzending verpakt.
U kunt het afleveradres aangeven bij het plaatsen van uw bestelling/opdracht. 

Na ontvangst van uw bestelling heeft u 7 werkdagen de gelegenheid om alsnog van de koop af te zien.
De regels hiervoor zijn als volgt:

- melden via een mailtje binnen 5 dagen naar info@mariansportwear.nl

- na akkoord binnen 2 dagen gefrankeerd retour sturen, ongefrankeerde stukken worden door ons geweigerd.

- onbeschadigd, in de originele verpakking, voorzien van eventueel alle labels
- Als aan deze voorwaarden is voldaan wordt het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) binnen 48 uur op uw rekening terug gestort.

Artikelen die gekocht zijn kunnen worden geretourneerd dit geld niet voor shirts met bedrukking 

( de verzendkosten zijn dan voor u zelf tenzij het een fout van ons betreft )

HET NIET ONTVANGEN VAN UW BESTELLING NA VERZENDING.

Wij verzenden met DHL of Post.NL , net wat u wilt u kunt dit aanvinken bij de afhandeling van uw bestelling, Post. NL heeft een service voor het achterhalen van zoekgeraakte post, hiervoor kan een navraag worden ingediend, dit kan pas na 1 week. Dit doen wij voor u.
Verkopende partij is niet verantwoordelijk voor hetgeen zoekraakt bij Post.NL of DHL wij bieden de mogelijkheid om tegen meerprijs uw bestelling te verzekeren. Bij zoekraken is de inhoud verzekerd zodat als een navraag niets oplevert u niet uw bestelling kwijt bent.

Factuur aanvragen

Voor uw administratie kunt u altijd een factuur aanvragen. Stuur ons hiervoor een email met vermelding van het ordernummer. Zonder dit ordernummer kunnen we u geen kopie van de pakbon/factuur toezenden. De gegevens op deze kopie kunnen niet veranderd of aangepast worden.

VERZENDKOSTEN
De verzendkosten staan apart vermeld op uw orderbevestiging.

RUILEN
Indien de opdracht vervaardigd is volgens een door u opgegeven eigen naam is ruilen niet mogelijk. Controleer vóór u uw bestelling definitief plaatst of u geen schrijffout heeft gemaakt.
Wanneer er aantoonbaar door ons (schrijf)fouten zijn gemaakt dan krijgt u alsnog het bestelde artikel met de juiste naam. Retourzendingen dienen voor terugzending te worden gemeld bij www.mariansportwear.nl of op 06 - 18907392.

BETAALMOGELIJKHEDEN 

iDEAL, PayPal of Handmatige betaling.
Bij handmatige betaling kunt u de betaling overmaken onder vermelding van uw bestelnummer = uw betalingskenmerk 

op rekening nummer: NL13INGB0004795175 t.n.v. Mariansportwear, IJsselmuiden. 

Vergeet zeker niet uw betalingskenmerk te vermelden, dit vindt u terug in de bestelbevestiging.

Artikel versus afbeelding:
Hoewel wij zorgvuldig te werk gaan kan het voorkomen dat een afbeelding op de site in de kleur een lichte afwijking heeft ten opzichte van het product, dit tint-verschil valt niet onder het retourrecht.
Elk seizoen vinden er veranderingen plaats in de uitvoering van de productlijnen, hoewel wij er naar streven om bij elke wijziging de afbeeldingen aan de site toe te voegen, houden wij ons het recht voor om een besteld product in de nieuwe uitvoering toe te sturen.(de oude uitvoering is dan ook niet meer leverbaar)

Kadobon voorwaarden: 

Deze Kadobon kan uitsluitend ingeleverd worden als betaalmiddel bij Mariansportwear op de markt en als kortingsvoucher bij aankopen via de webshop www.mariansportwear.nl , www.voetbaloutlet.eu

De Kadobon is voorzien van een unieke code welke eenmalig wordt vertrekt en opgenomen in de Kadobon administratie van mariansportwear.

Bij inwisseling wordt de waarde en de code gecontroleerd met de Kadobon administratie en eenmalig als betaalmiddel geaccepteerd

Bij een bestelling via onze webshop kunt u deze Kadobon gebruiken bij een betaling die minimaal de waarde van deze Kadobon heeft.

Bij het betalen van uw bestelling vinkt u “voucher claimen ” aan en vult u de unieke code van deze Kadobon in, 

in het daarvoor bestemde vak. 

( uw code wordt binnen 48 uur geactiveerd !) 

Bij gebruik van deze Kadobon wordt geen ( contant ) geld teruggegeven.

Deze Kadobon kunt u tot 1 jaar na aankoop als betaalmiddel gebruiken.

- KvK nr: 5044648 - www.mariansportwear.nl - BTW nr: 094491173B01

 

Facebook