Geen producten (0)

Voetbalshirt met eigen naam

Heeft u altijd al gedroomd van profvoetballer worden en een voetbalshirt met eigen naam hebben? Profvoetballer kunnen wij u helaas niet maken, maar wij kunnen wel een shirt van uw favoriete club bedrukken met uw naam en of rugnummer. Liever een shirt met de naam van uw favoriete speler achterop? Ook dat kan bij Marian Sportwear! 

Originele shirts tegen betaalbare prijzen

Bij Marian Sportwear vindt u enkel originele shirts van zowel populaire binnen- als buitenlandse voetbalclubs, waaronder een groot aanbod Ajax shirts en trainingspakken. Deze worden al sinds 1996 verkocht op braderieën en sinds 2006 zijn de shirts ook beschikbaar via de webshop. Behalve voor een voetbalshirt met eigen naam, kunt u in onze webshop ook terecht voor andere fanartikelen. Alles tegen zeer betaalbare prijzen! 

Een voetbalshirt met eigen naam bestellen

Een voetbalshirt met eigen naam bestellen kan heel eenvoudig. Allereerst kiest u een shirt van uw favoriete club. Dit kan een binnenlandse club als Ajax of PSV zijn, maar ook een buitenlandse club. AC Milan of Bayern München bijvoorbeeld. Alle clubs vindt u in onze webshop. Wanneer u een club heeft gekozen, kunt u voor u bestelt aangeven of u het shirt wilt bedrukken. Hierna geeft u uw naam en eventueel rugnummer op en klikt u op bestellen. Voordat wij uw voetbalshirt met eigen naam bedrukken, vragen wij u nog om goedkeuring. Zo willen wij voorkomen dat u een shirt met een typefout ontvangt. Met een paar muisklikken kunt u dus in het bezit zijn van een persoonlijk voetbalshirt met eigen naam! Wilt u het assortiment bekijken? Voor ons Ajax assortiment klikt u op het Ajax shirt en voor ons assortiment buitenlandse clubs klikt u op het Bayern München shirt. 

 

Voetbalshirt met eigen naam  Voetbalshirt met eigen naam buitenland

 

Meer informatie over een eigen voetbalshirt

Wilt u meer weten over een voetbalshirt met eigen naam? Neem dan gerust contact met ons op. Om u zo goed mogelijk te woord te staan, zijn wij dagelijks bereikbaar tussen 09.00 uur en 22.00 uur. Contact opnemen met Marian Sportwear kan door een e-mail te sturen naar info@mariansportwear.nl of te bellen naar 06 - 18 90 73 92. Deze week nog een persoonlijk shirt dragen? Bestel en steel de show met uw voetbalshirt met eigen naam op het voetbalveld of een voetbalwedstrijd!

Facebook